Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Habertürk: Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες

htΜε ένα συκοφαντικό και προκλητικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Habertürk ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης. «Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες καθώς μια απογείωση κοστίζει 10.000 Ευρώ» είναι ο τίτλος της Habertürk που γράφει πως «από την 1η Ιουλίου και μετά οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας»!  Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά...
για παραβίαση εναέριου χώρου. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν συνδέουν την εξάλειψη των παραβιάσεων με την οικονομική κρίση της Ελλάδας». Η Ηabertürk γράφει πως κάθε απογείωση ενός F-16 κοστίζει 10.000 Ευρώ, του Mirage-2000 11.000 Ευρώ. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε 20 εκατομμύρια Ευρώ και σχολιάζει πως «ενώ τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive